MUDAHNYA MENJUAL DI IG BILA TAHU MANA LUBOK IG SHOP NAK NAIKKAN TARGETTED FOLLOWERS

Sila Luangkan Masa Anda Selama 5 Minit Untuk Skrol Dan Baca Tentang Cara Untuk Menaikkan Followers Instagram Yang Targetted!

JOM LIHAT APA KATA MEREKA YANG DAH GUNA EBOOK NI..

Komen dari pengasas Produk Dr Omboh, Tuan Wan Muhd Syafis)

  1. Baru bermula bermain Instagram tahun ini.

  2. Ebook ini menjimatkan masa team beliau mencari senarai akaun Insta Famous yang membuat paid review.

  3. Senang nak rujuk. Hanya fokus pada lubok avatar niche yang seakan produk yang dijual.

Jom layan dulu video review di bawah:

Klik sini, untuk dapatkan ebook segera!

Lihat apa pula kata tuan Hakim Rasid,

(founder Baldaquin Islamic Clothing)

Lepas guna database dalam ebook ni, followers naik 1k tak sampai seminggu.

Followers dah mula buat engagement.

Boleh tapis followers yang macam mana beliau nak.

Masalah peniaga kini tidak mengenal pelanggan di Instagram. Tidak tahu di mana sasaran pelanggan.

Ebook ini membantu anda mengenal pasti IG shop mana bakal pelanggan anda melepak.

Tuan Hakim Rasid

founder Baldaquin Islamic Clothing

Apa lagi kandungan ebook Insta Database ni?

  • Menerangkan dengan jelas dan terperinci apa itu niche/keperluan produk dan jenis-jenisnya
  • Kenal niche anda dengan jelas untuk meningkatkan populariti akaun Instagram anda
  • Mengandungi senarai 500 akaun Instagram yang terkenal dan dipecahkan mengikut 10 niche yang berbeza
  • Tips pemilihan hashtag yang kena dengan niche anda

ADA LAGI….

  • Mengandungi senarai 30 akaun Instagram Famous yang mengadakan servis Paid Review
  • Mengandungi senarai 90 akaun Instagram motivasi/lawak dan lain lain yang mengadakan servis Paid Review
  • Mengandungi senarai 100 akaun Instagram artis-artis terkenal Malaysia

BACA LAGI BAWAH NI…

  • Panduan ini adalah sesuai bagi anda yang ada sistem automasi tetapi tidak tahu nak pilih follow followers akaun Instagram yang sesuai dengan niche produk anda
  • Sesuai bagi anda untuk anda mendapat rujukan dan penambahbaikan hasil pemerhatian dan tiruvasi kaedah bagaimana sesuatu Instagram yang terkenal itu membuat posting dan pemilihan gambar

Saya newbie, sesuai ke ebook ni untuk saya?

Ok jom tengok apa kata Encik Mamat yang baru berjinak-jinak menjual di Instagram.

  1. Memberi gambaran jelas mencari, kenalpasti IG shop yang hampir sama niche dengan produk yang dijual.

  2. Mudah difahami untuk newbie.

Klik sini, untuk dapatkan ebook segera!

Lain pula pengalaman adik Muhammad Abdul Aziz ni. Beliau mula menjana pendapatan dengan membuat servis menaikkan followers. Komen beliau

  1. Ebook ini sangat sangat membantu.

  2. Tak payah cari followers ikut niche.

  3. Ebook dah senaraikan semua IG shop.

  4. Beliau copy je. Jimat masa.

  5. Followers targeted.

  6. Customer beliau mula mendapat jualan dari servis beliau.

Student pun dah pandai buat duit di IG. Jom tengok apa komen adik Amar Fahmi (student Uitm Pahang) yang menjual barangan motor @sarunglengan.motor

  1. Tidak janjikan bulan dan bintang pada customer yang mengambil servis IG darinya.

  2. Ada jualan dari IGnya sendiri dan dari customer yang mengambil servis IG darinya.

  3. Hanya guna setengah sahaja senarai database yang terkandung dalam ebook ini untuk hasilkan jualan.

Ebook Insta Database ini hanya semata-mata database yang saya kaji selama saya membuat servis menaikkan followers dalam pelbagai niche. Dan hasil dari servis, pelanggan mendapat jualan dari IG shop mereka.

Kenapa pentingnya database?

Apakah yang anda faham maksud database?

Database sangat penting dalam perniagaan. Database ni begini,

dia adalah maklumat tentang prospek atau customer atau seseorang.

Maklumat tu, bukan sekadar nama, alamat, no hp, emel, dah beli produk kita ke tidak. Jadi dari pemerhatian, kajian dan pengalaman saya sepanjang bermain Instagram, saya bongkarkan dalam ebook special ini.

Dari database yang didapati, saya tahu dan kenalpasti di mana sasaran pelanggan melepak. Mereka suka follow IG mana, lifestyle mereka, apa mereka minat, apa mereka suka, tak suka. Umur berapa, sekolah mana.

Cuba kita tengok apa data yang Facebook tahu?

Dia tahu nama

Emel

No hp

Lokasi

Pekerjaan

Umur

Dah kawin ke belum

Ada anak ke idak

Suka apa

Apa yg tak suka

Siapa adik beradik

Siapa mak ayah

Siapa sedar

Siapa kawan2 sekolah

Pendek kata, setiap maklumat peribadi kita semua, FB tahu.

(Dia tahu berdasarkan robot FB)

Abam Mark pegang data Facebook, Instagram dan Whatsapp.

Jadi bagaimana kita nak dapat database prospek yang bakal membeli produk yang kita jual di IG? Di mana anda boleh tahu tentang prospek atau pelanggan anda di IG?

Kerja marketing anda akan jadi lebih mudah.

Mudah kerana dari database, anda tahu profil prospek yang minat dengan produk yg anda jual.

Semua saya dah senaraikan dalam ebook Insta Database ni.

Zunaidah Hadi

Penulis Ebook Insta Database

 

Salah seorang student saya, En Mohd Noor, seorang usahawan yang mempunyai 40 akaun IG

 

Setiap sorang staff beliau menjaga 10 akaun IG. Banyak kan IG beliau haha..

Selepas guna ebook ni, beliau dapat

  1. Satu hari 10 leads masuk

  2. Hanya guna database niche fesyen

  3. Tak guna paid review

  4. Hanya guna software untuk menaikkan followers.

Hanya guna satu nama IG je dari 500 IG yang disenaraikan dalam ebook ni.

Beliau kata lagi, research terbaik dalam ebook Insta Database ni. Makan tak habis. Harga sangat murah.

Sifu bisnes besar pun kata DATABASE IS KING.

Jadi ebook ini memang rare. Saya bongkar habis database. Lubok anda buat di IG. Haishhhh rugi rugi tak grab sekarang!

BERAPA HARGA EBOOK INSTA DATABASE NI?

Bukan RM300

Bukan RM200

Bukan RM100

Huhhhhh berapa?

Untuk 100 orang pertama yang dapatkan ebook ni!

Hanya

 

RM97 sahaja

 

RM97 sahaja

 

RM97 sahaja

 

Cukup 100 Orang Beli, Harga Akan Di Naikkan Ke RMXXX

 

Ada lagi!!

 

100 yang pertama membeli akan mendapat

 

BONUS

 

GROUP BELAJAR ASAS PEMASARAN IG

 

SECARA PERCUMA DI FB GROUP

 

ADA LAGI BONUS

 

 

Tengok di bawah

Klik sini, untuk dapatkan ebook segera!

Kami menerima pembayaran secara manual bank-in,